|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
kocurek obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
kocurek
Uzależniony
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
jak w kalejdoskopie
Statystyki
Wyświetleń profilu: 2,898*
Ostatnio widziany: 10.07.2009 - 00:00
Czas lokalny: 30.07.2010 - 21:07
814 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
9 Jul 2009
Otóż jakiś czas temu wystawiłem ogłoszenie na hiszpańskim portalu, na zamianę lustrzanki analogowej (nikon f50) na inny aparat cyfrowy i parę dni temu dostałem ofertę od jakiejś szwedki która niby mieszka w londynie na kupno tego aparatu za jego 5-krotną wartość (300euro) ale z wysyłką do syna w nigerii. zgodziłem się i po dwóch dniach dostałem e-mail z banku ESSEX że pieniądze czekają na przelew ale muszę wysłać potwierdzenie wysyłki towaru na podany e-mail , ikonki z powiewającymi dolarami, podpis jakiegoś dyrektora i tym podobne duprele, po kliknięciu na link wyskoczyła strona do logowania w email.com, więc już wiedziałem że coś śmierdzi, sprawdziłem w sieci i wychodzi na to że to są naciągacze z nigerii którzy jakiś rok temu naciągnęli sporo użytkowników z allegro.
Napisałem im że chcę najpierw siano na konto i że ten ich bank jest "znany" w internecie, ale dalej odpisują. Zastanawiam się jaki numer im wyciąć żeby dostali po du..pie, może jakiś wirusik? Na razie napisałem żeby mi wysłali 150euro bo nie mam pieniędzy na wysyłkę czekam na wasze pomysły ======================================================================= THIS IS AN AUTOMATED MESSAGE, PLEASE DO REPLY ======================================================================= *ONLINE MONEY TRANSFER APPROVED* ======================================================================= TRANSACTION # : BOE6004311000117 July,08,2009 Bank Name Account Number Account Holder Name Auction Item Buyer's Name Status Country Date Of Transaction. CAJAMAR ES1330580369152810011083/CCRIES2A BARTLOMIEJ CAMERA Mrs Hanna Jessica PAID SPAIN July,08,2009 Good Morning Dear BARTLOMIEJ , Congratulations!The acknowledgement of the TRANSFER placed by Mrs Hanna Jessica who is interested in acquiring certain {Items} to have a Bank OfEssex Online Payment Money sent to you as payment for the item has beensuccessfully processed and has consequently been APPROVED. The financialdetails of the transaction are stated below:========================================================================== =======*FINANCIAL DETAILS*(NOTE: All amounts are in Euro )---------------------------------AMOUNT TRANSFERED : Euro 300.00=================================TRANSFER CHARGES : Euro 30.00=================================TOTAL TRANSFERED : Euro 300.00 ================================= ================================================================================ ***PLEASE NOTE***The Money will be TRANSFER to the name and account details below,Pleaseverify that the Name and Account (As entered by the buyer) are correct: Account Holder Name : BARTLOMIEJ Bank Name : CAJAMAR (SPAIN) Account Number IBAN : ES1330580369152810011083/CCRIES2A If there is an error in the Name or Account details, Please feel free to contact our customer service through the email below and we will correct the error :bk_-_of__essx-_-online@email.com ATTENTION*The TRANSFER has been APPROVED, you CAN NOW ship the merchandise to the buyer.. *PLEASE NOTE*Your Money will NOT be TRANSFER to your ACCOUNT DETAILS until shipmenthas been verified. This measure is taken in order to protect bothPAYEE and buyer interests and to reduce the occurrence of fraudulent activities. *SHIPMENT VERIFICATION*You can have the shipment confirmed/verified by contacting Bank OfEssex Online Payment stating the Transaction Number and the TRACKINGNUMBER of the shipment in your mail bk_-_of__essx-_-online@email.com *PLEASE NOTE*Due to the fact that BANK OF ESSEX processes thousands of TRANSFERSdaily,We RECOMMENDS contacting the Customer Support Representativethat has been assigned to this particular Order directly. Thisensures speedy verification of shipment as well as prompt dispatch the Transfer.======================================================================= =========Once shipment has been verified, You will receive a "FINALCONFIRMATION"email from BANK OF ESSEX informing you that theTRANSFER has been dispatched into your bank details.======================================================================== ======== You will have to send the shipment tracking number to,bk_-_of__essx-_-online@email.comfor verification to enable us credit your account with the exact amount.Note: Confirmation of payment:This to certify that an amount of Euro 300.00 will be credited into your account as soon as you provide us the postage prove.. *CUSTOMER SUPPORT*If you have any questions, Please feel free to contact the CustomerSupport Representative that has been assigned to this particularOrder though this email bk_-_of__essx-_-online@email.com BANK OF ESSEX ONLINE PAYMENT. We look forwardto serving your online payment needs better in the future.Bank Of Essex Inc.Smith ThomasSenior Vice-President/Chief Financial OfficerD P R D, PO Box 206,Emerson's Frank, Bristol BS16 7ZXTel : +447024065994Fax : +447024026704Email : bk_-_of__essx-_-online@email.com Postal Address: Full Name : Olayinka David Full Address : 2, Apata street City : Shomolu State : Lagos Country : Nigeria Zipcode : 23401 SHIPPMENT OPTION: POST OFFICE Signature...... GOOD DAY DEAR BARTLOMIEJ, HOW ARE YOU DOING TODAY....WELL WE RECEIVED YOUR BANK DETAILS FROM MRS HANNA JESSICA AND WE HAVE TRANSFER THE MONEY TO YOUR BANK ACCOUNT ON JULY/08/2009 AND WE SEND THE CONFIRMATION OF THE TRANSFER TO MRS HANNA JESSICA TO FOR WARD TO YOU THROUGH YOUR E-MAIL ADDRESS AND WE ARE WAITING FOR YOU TO SEND THE SHIPMENT TRACKING NUMBER TO US SO THAT WE CAN RELEASE THE FUNDS TO YOUR BANK ACCOUNT ONCE WE HAVE RECEIVED THE TRACKING NUMBER SO IF YOU CAN SEND THE PACKAGE NUMBER TO US TODAY WE ARE GOING TO RELEASE THE FUNDS TO YOUR BANK ACCOUNT IN THE NEXT 24HRS AND HAVE YOU RECEIVED THE CONFIRMATION OF THE TRANSFER FROM MRS HANNA JESSICA BECAUSE WE TOLD HER TO SEND IT TO YOU BECAUSE WE HAVE MANY CUSTOMER'S THAT WE ARE TRANSFER FUNDS TO THERE ACCOUNT THAT IS WHY WE TOLD MRS HANNA JESSICA TO SEND THE CONFIRMATION OF THE TRANSFER SO THAT IT WE SHOW YOU THAT WE HAVE TRANSFER THE MONEY TO YOUR BANK ACCOUNT AND AS SOON AS YOU HAVE SEND THE SHIPMENT TRACKING NUMBER TO US WE ARE GOING TO CREDITED THE MONEY TO YOUR BANK ACCOUNT IN THE NEXT 24HRS...... WE ARE WAITING FOR YOUR RESPONSE FROM DIRECTOR GENERAL MANAGER OF ESSEX BANK..... MR SMITH THOMUS.... -- Be Yourself @ mail.com! Choose From 200+ Email Addresses Get a Free Account at www.mail.com!
26 Apr 2007
gdzie można ustawić następujące rzeczy w XP:
- automatyczne czyszczenie folderu "temp" po kazdym wyłaczeniu kompa, - zachowanie ciasteczek chyba w temporary internet files, bo mi sie kasują po każdym resecie, muszę się wszędzie logować za każdym razem jak wyłaczę pc
16 Mar 2007
chcę zrobić konwersję ogm na avi z pomocą VD i mam problem z dźwiękiem, video ustawiam na kopiowanie bezpośrednie a audio na pełny proces+kompresja, nie ma znaczenia czy wybiorę lame czy mp3 layer, ani jakość próbkowania, po zgraniu zawsze jest bez dźwięku. (ogm odtwarza ok) przy opcji rozdziel (dźwięk w ogg) wszystko działa ok ale z obrazem kupa
7 Mar 2007
mała i denerwująca rzecz, często podczas sesji lub nawet w czasie bezczynności bez żadnej przyczyny system sam mi zrzuca program na pasek zadań, jakoś bym to przeżył ale na domiar złego nie mogę przywrócić okna, pragram pracuje, słychać dźwięk ale ciągle mam pulpit przed nosem, dodam że nie ma znaczenia ilośc uruchomionych aplikacji, często jest to jeden program, jak można przywrócić okno, ewentualnie, wyeliminować zrzucanie?
6 Jan 2007
jak w temacie, w tym teście http://www.clubic.com/article-37837-4-agp-...7600-gs-gt.html 7600gt ze względu na swoje zegary wypada lepiej od 7800gs, tyle że podkręcony 7800gs wypada tak samo jak x1950pro http://pclab.pl/art23875-3.html
w hiszpanii ciężko dostać kartę na agp i cenowo nie wypada to najlepiej -7600gt XFX 580/1500 -195euro -7800gs XFX 440/1300 - 265 (na ebayu można dostać za 200 ale bez gwarancji) - x1950pro HIS 620/1500 -260euro (bardzo ciężko dostać) co radzicie? |
Ostatnio byli
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla kocurek.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2010 - 20:07 |