|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
grzesiooo16 obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
grzesiooo16
Początkujący uczestnik
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 48*
Ostatnio widziany: 26.07.2010 - 10:15
Czas lokalny: 09.09.2010 - 10:20
7 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
26 Jul 2010
Gdzie mogę znaleźć darmowy kod aktywujący do Windowsa 7. Mam zainstalowanego Windowsa 7 Ultimate . Proszę mi go podać na gg 2944090 lub na e-maila grzesiooo16@o2.pl
7 Jul 2010
Mam problem z młodszym rodzeństwem . Jak siedzą mi na kompa to ściągają jakieś bzdurne programy, gierki , a zrobiłem właśnie formata i chciałbym uniknąć syfów na kompie . Czy dało by się jakoś zakazać młodym instalowania na kompie . Mam na myśli aby przed każdym instalowaniem wyskalowało prośba o wpisanie hasła, które ja bym wiedział o nim i również przy ściąganiu z neta syfów też bym chciał im zakazać pobierania różnych zdjęć filmików i tym podobnie . Czy da się coś takiego zrobić ? Proszę o pomoc lub na gg 2944090
26 Jun 2010
Mam problem z głośnikami posiadam 5+1 subwoofer i działa mi tyko jeden głośnik i subwoofer a 4 nie idą . Głośniki są z firmy MS-TECH. Może wiecie jak mają być podłączone lub czy trzeba mieć specjalną złączkę do podłączenia ich . Chodzi mi aby je podłączyć do wejścia gdzie mają być podpięte głośniki , bo w tej chwili mam podłączone do wejść gdzie mają być podłączone mikrofon, słuchawki i głośniki . W wejściu gdzie są podłączone głośniki to te głośniki idą, a reszta nie idzie . Jeśli wiecie o takiej złączce proszę o nazwę. Lub proszę o opisanie jak ma być ustawienie w komputerze posiadam windowsa 7 . Najlepiej jak byście mi mówili krok po kroku gdzie mam wchodzić . Najlepiej krok po kroku . Z góry bardzo dziękuje .
26 Jun 2010
Potrzebuje codecka do filmu realvideo 4. Mógłby mi ktoś podrzucić link gdzie mogę go znaleźć i będę go mógł pobrać za free .
24 Jun 2010
Chciał bym stworzyć własną stronę internetową, a mam mały problem bo nie wiem na jaki temat założyć tą stronę . Chciałbym ją założyć tak aby miała dużo odwiedzeń i interesowała dużo ludzi . Myślałem nad stroną podobną jak allegro . Ale czy by to wypaliło ? Myślałem o założeniu gry online ale nie wiem czy by mi się udało . Może mogli byście mi coś doradzić ?
|
Ostatnio byli
grzesiooo16 nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla grzesiooo16.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 09.09.2010 - 09:20 |