|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
Informatyk obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
Informatyk
gigablogs.wordpress.com
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 1,181*
Ostatnio widziany: 16.08.2007 - 12:24
Czas lokalny: 30.07.2010 - 20:53
161 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
6 Jul 2007
Witam
Rwi.pl jest to według mnie hosting na którym można się zawieść. Częste pady serwera, Panel Administracyjny w połowie nie dzisałający, a pieniądze wyrzucone
6 Jul 2007
Superhost.pl
SuperHost.pl s.c. 80-852 Gdańsk, Dyrekcyjna 6, pok. 406 NIP: 586-21-04-148 REGON: 192895226 Oferta: => Start5GB => Standard15GB => Super30GB Parametry kont: Start5GB => 5 GB na Dysku => 150 GB /rok transferu => PHP, CGI, FTP x 2 => Poczta, Domeny bez limitu => Fantastico PL => 3 bazy MySQL Standard15GB => 15 GB na Dysku => 300 GB /rok transferu => PHP, CGI, FTP x 5 => Poczta, Domeny bez limitu => Fantastico PL => MySQL bez limitu Super30GB => 30 GB na Dysku => 600 GB /rok transferu => PHP, CGI, FTP bez limitu => Poczta, Domeny bez limitu => Fantastico PL => MySQL bez limitu Dodatkowo zawsze można dokupić kilka giga transferu za niewielką opłatą. Od kilku miesięcy korzystam z pakietu Super30GB i jestem zadowolony. Serwery działają szybko i bez awarii, bardzo dobry cPanel i zarządzanie domenami, kontami mail itd.
6 Jul 2007
Witam
http://www.netfast.org/ - bardzo dobry zagraniczny hosting. Jedyny minus to reklamy. 200MB miejsca na stronę, baza MySQL, PHP, Fantostoco (instalator skryptów, coś jak Fantastico).
6 Jul 2007
Tak jak w tytule - jakie polecacie CMSy na własnego bloga? Osobiście jestem wiernym użytkownikiem WordPressa, jednak chętnie przetestuję również jakiegoś innego CMSa
1 Jul 2007
Witam
Na wielu forach zakładam podobny temat, zrobię to więc i tutaj. Jaki jest Waszym zdaniem najlepszy CMS? Proszę o opinie i głosowanie w ankiecie. Momi zdaniem najlepszym, a więc najbardziej rozbudowanym , najłdaniejszym etc. CMSem jest Joomla! Mambo, z racji jego pochodzenia również darzę sympatią. Dla początkujących polecam e107 a także chyba najprostszego w obsłudze - php-fusiona. |
Ostatnio byli
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla Informatyk.
Znajomi
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2010 - 19:53 |