|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
adgi obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
adgi
Początkujący uczestnik
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 277*
Ostatnio widziany: 17.06.2007 - 11:55
Czas lokalny: 09.09.2010 - 00:21
4 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
7 Jun 2007
Witam,
Zastanawiam się nad przygotowaniem się do egzaminu na RHCE. Słyszałem, że to kolos całodniowy. Co myślicie nad kursem RH300, warte zrobienia? Czy może lepiej samemu przyłożyć sie i podejść bez kursu. Poza tym poszukuje płytek od RHES 5. Wie ktoś może skąd moge zassać. Złożyłem request na stronie red hata, ale narazie nikt się nie odezwał, żeby podać mi skąd moge zassać 30-dniówke. Z góry dzięki za wszelkie sugestie Pozdrawiam Adam
1 Aug 2005
Witam
Mam pytanie z innej beczki. Chciałbym mieć konta użytkowników na innej partycji. Czy istnieje jakis soft, bez grzebania zbyt wiele w rejestrze aby przenieść wszystkie konta użytkowników na dysk D: lub inny. Znalazłem jedynie opis rejestrów i przeniesienia katalogu Moje dokumenty. http://www.agavk.p9.pl/index.html Ale niestety pozostałe katalogi użytkownika pozostają. Pozdrawiam Adam
29 Jul 2005
Hejka
Testowalem program wymieniony w temacie, lecz nie potrafie sobie poradzic z jego konfiguracja. Chcialbym zeby uzytkownicy logowali sie lokalnie, tzn na stacji na ktorej kerio jest postawiony oraz kazdy mial inna klasyfikacje zawartosci stron. Winda na ktorej to jest postawione to Windows XP. Na uzytkownikach w sieci lokalnej dziala to bezproblemowo przy przypisaniu adresu IP do danego usera. Natomiast w przypadku wpisaniu kilku uzytkownikow i logowaniu sie do windozy zawsze loguje sie na jegnego usera. Ewentualnie moze zaproponujecie jakas alternatywe, ktora bedzie pelnic funkcje firewalla oraz klasyfikatora stron. Norton Internet Security nie sprawdzil sie poniewaz po 3 dniach pracy przycial dostep do wszystkich serwerow ftp. Pozdrawiam Adam [size=9][Zmoderowane @MartensEleven] Dokonano zmiany nazwy tematu. Proszę zapoznać się z regułami odnośnie nazewnictwa tematów. |
Ostatnio byli
adgi nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla adgi.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 08.09.2010 - 23:21 |