|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
$!ARA obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
$!ARA
Początkujący uczestnik
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Położenie nieznane
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 728*
Ostatnio widziany: 11.04.2005 - 21:59
Czas lokalny: 09.09.2010 - 09:35
9 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
11 Apr 2005
Witam,
niedawno dokonalem malego upgrade'u sprzetu i do zestawu startowego: VIA VT8753 (P4 1,5 gHz, btw mam odblokowany mnoznik, jakby ktos by zainteresowany w wymianie doswiadczen lub jakies pytania) 256 MB DDR RAM'u na 266 mHz 40gb Spin point 2mb Cache Geforce 2 Ti 64 mb Codegen 300 W :? dokupilem w pierwszej kolejnosci dysk [ten wyzej chodzil tragicznie na ntfsie... 5400 RPM :? ] i zakupilem Barracude 200 gb 8 mb cache. Plus do tego kostke ramu Kingostona 512 mb 400mhz, oraz nieszczesna [czy na pewno?] karte graficzna... generalnie w/w 3 komponenty chodza bez zarzutu, z tym ze karta dobrze jak jest u kolegi Karta po instalacji w slocie AGP i uruchomienia komputera odpala jedynie wiatrak... sam komputer nie robi ABSOLUTNIE nic wiecej... zero "pykniec" ofkoz wiatrak chodzi od procka tez i lampki sie pala... nie docisniecie w slocie nie wchodzi w rachube... mam agp 2.0, karta powinna chodzic, ale tak nie jest [dodam ze kolega ma gorszego kompa, z tym ze nowszego]. juz myslalem ze sprzedawca mnie mogl "zrobic", lecz wiedzialem ze trzeba to sprawdzic u kolegi... no i niestety u niego dziala... [a tak oddal bym na gwarancje...] sam nie bardzo wiem co zrobic... ugradowalem juz biosa od plyty glownej, ale to nic nie pomoglo... odpalalem kompa bez zadnego dysku tez nic... ma ktos jakies pomylsy, propozycje lub przypuszczenia? nawet jesli ktos sam powatpiewa w to czy to cos pomoze niech napisze, a chetnie "pocuduje"... z gory dzieki... :wink: |
Ostatnio byli
$!ARA nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla $!ARA.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 09.09.2010 - 09:35 |