|
Zdjęcie użytkownika
Ocena
Opcje
Prywatny komunikat
Daniel.l obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
Daniel.l
Uczestnik
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Jelenia Góra
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 277*
Ostatnio widziany: 24.10.2005 - 14:09
Czas lokalny: 08.09.2010 - 23:18
45 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
Brak informacji
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę
|
Tematy
Blog
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
28 Nov 2005
Mam problem z dyskiem - podczas robienia backup'u danych pod linuksem (Gentoo) w pewnym momencie wywaliło mi błąd "Segmentation fault" i potem niewiele już mogłem zrobić... Za każdym razem po wpisaniu jakiejkolwiek komendy wywalało mi ten błąd. Mam dwa dyski -jeden z winda drugi z linuksem -i teraz nie moge uruchomić kompa jeśli mam podłączony dysk linuksa... Uruchamia sie full czasu i nie może się uruchomić...
Próbowałem odpalić system z płyty -pod dosem i użyć fdiska ale nie moge się przełączyć na dysk z linuksem (chociaż widziałem opcje fdisk /X ktora w opisie ma: użyj gdy występuje błąd segmentation fault) Nie wiem co mam k... zrobić -pomóżcie bo dwa dni kompilowałem gentoo i nie chce mi sie znowu zaczynać od początku
19 Oct 2005
Witam
Czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby uruchamiać system XP przez sieć? Narazie wiem tyle, że trzeba uruchomić tę funkcję w biosie i to tyle Jeśli robił coś podobnego to rada mile widziana Pozdrawiam
29 Sep 2005
Witam
Od dłuższego czasu mam pewien problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić... Otóż przy instalacji Windows98 często muszę najpierw uruchomić system z płyty i w dosie przekopiować jakieś pliki z jednego dysku na drugi np... Problem polega na tym, że jeżeli pod windą katalog miał nazwę dłuższą niż 8 znaków w dosie widze skróconą nazwę z tyldą (~) gdzieś na końcu... no i nie wiem jak się do niego dostać bo tylda jak na złość jest wtedy nie aktywna (wciskam ją ale nic się nie dzieje). Poradzcie
28 Jun 2005
Postanowiłem pobawić się trochę PHP no i oczywiście kłody pod nogi juz przy instalacji...
Otóż zaczynam konfigurować IIS żeby kożystał z modułu ISAPi -> uruchamiam menadżera usług internetowych, klikam prawym : domyślna witryna sieci WEB ->właściwości ->katalog macierzysty ->konfiguracja no i wreszcie "dodaj" ... no i tutaj zonk! przycisk OK jest nieaktywny żebym nie wiem co robił! znajduje sobie plik php4isapi.dll ,wpisuje rozszeżenie phtml, zaznaczam aparat skryptu oraz "sprawdz czy plik istnieje" a on dalej nie chce sie uaktywnic... php4isapi.dll mam na C: ale próbowałem go wrzucać w windowssystem32... Poradźcie bo dostaje PASJI :evil: [size=9][Zmoderowane @Guardian] Temat przeniesiony: Programowanie -> HTML/PHP/XML/Bazy Danych
17 Jun 2005
Potrzebuje rady- pisze programik w Builderze w którym między innymi można wprawadzić liczby w celu ich dalszego przeliczenia...
Tylko jest mały problem- używam do tego celu edit boxa a on przyjmuje wpisaną wartość jako string... W visualu problemu nie ma-mozna dodac swoja zmienna ale tutaj czegos takiego nie znalazlem... Może ktoś wie jak przekonwertować tego stringa np. do float'a??? Pozdrawiam |
Ostatnio byli
Daniel.l nie ma odwiedzających do wyświetlenia.
Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla Daniel.l.
Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
|
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 08.09.2010 - 23:18 |