IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Zdjęcie użytkownika
Ocena

Opcje
Opcje
Prywatny komunikat
etoxic obecnie nie ma prywatnego komunikatu.
Prywatne informacje
etoxic
Uczestnik
Wiek nieznany
Płeć nieustawiona
Gdynia
Data nieznana
Zainteresowania
Brak informacji
Statystyki
Wyświetleń profilu: 499*
Ostatnio widziany: 11.08.2009 - 14:59
Czas lokalny: 08.09.2010 - 21:52
40 postów (0 postów na dzień)
Informacje kontaktowe
AIM Brak informacji
Yahoo Brak informacji
ICQ Brak informacji
MSN Brak informacji
Contact Prywatne
* wyświetlenia profilu aktualizowane co godzinę

etoxic

Użytkownicy

*

Tematy
Komentarze
Znajomi
Moja zawartość
14 Dec 2007
Ostatnio w Winamp'ie (5.5) odkryłem funkcje automatycznego tagowania: klik prawym na utwór w playliście => wyświetl informacje o pliku => automatyczne dodawanie tagów. Funkcja spisuje się idealnie i po chwili mamy całe metadane, ID3v1 i ID3v2 w pliku uzupełnione na pdst. jakiejś tam bazy internetowej. wink.gif No i chciałbym sobie tym sposobem potraktować całą kolekcję, ale klikanie kilka tysięcy razy tego samego nie specjalnie mi się widzi tongue.gif Zna ktoś na to sposób? Wstępnie rozejrzałem się za innymi programami, ale albo wstawiają złe dane, albo coś innego nie pasi sad.gif
Pozdro!
12 Aug 2007
Wstępnie planuję jakąś panoramiczną 19kę, tylko czy za te pieniądze da się kupić cuś przyzwoitego? A może jakieś inne propozycje? rolleyes.gif
Jeszcze jedno- czy warto dopłacać za DVI?
Z góry thx za wszelką pomoc wink.gif
10 Aug 2007
Jaka jest różnica w obrazie pomiędzy DVI, a D-sub? Planuję zakup monitora z dobrym stosunkiem ceny do jakości i kilka modeli które sobie upatrzyłem nie mają złącza DVI. Czy jest sens rozglądać się za takim, który ma DVI, czy to nie robi znaczącej różnicy w jakości obrazu?
28 Jul 2007
http://allegro.pl/item220109832_piekny_19_...v_gw12m_cy.html
Nie mam wysokich wymagań, tak więc wydaje mi się, że za te pieniądze warto. Co Wy o tym sądzicie? A może jakieś inne sugestie? unsure.gif
28 Jun 2007
Chcę przekonwertować całą muzykę (3000 plików) do tego samego formatu i bitrate'u. Jaki darmowy program polecacie?
Ostatnio byli
etoxic nie ma odwiedzających do wyświetlenia.

Komentarze
Inni użytkownicy nie zostawili komentarzy dla etoxic.

Znajomi
Brak znajomych do wyświetlenia.
Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 08.09.2010 - 22:52