Problem z wejsciem sluchawkowym w glosniku... |
![]() ![]() |
Problem z wejsciem sluchawkowym w glosniku... |
02.06.2007 - 20:08
|
|
|
Początkujący uczestnik Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 25.12.2006 Skąd: UkF[HTL] Nr użytkownika: 49,112 |
Witam serdecznie!
Ostatnio popsuly mi sie glosniki i pozyczylem sobie od kolegi glosniki Creative sbs360 2+1... I mam pewien problem, otoz nie dziala mi jeden glosnik (ten na ktorym jest wejscie na sluchawki, power oraz volume)... Natomiast dwa pozostale dzialaja bezproblemowo. Nie mam chwilowo kontaktu z wlascicielem tych glosnikow, wiec nie moge sie dowiedziec, czy u Niego tez ten glosnik nie dzialal... Ale nie w tym problem, gdyz na dniach bede mial nowe glosniki, wiec jakos wytrzymam bez tego jednego - lecz jak ktos wie jak to mozna naprawic to bylbym wdzieczny... Jednak przejde do glownego problemu... Otoz gdy podlaczam sluchawki wlasnie do tego glosnika co nie dziala to dziala mi tylko jedna sluchawka, ale to nie moze byc wina sluchawek, gdyz podlaczalem je do MP3 i do telewizora i dzialaja obie... I gdy mialem swoje stare glosniki to te sluchawki tez dzialaly bez zarzutu... Czy ktos moze Mi pomoc? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.03.2010 - 20:53 |